Top 40 legújabb link > Vallás, lélek - wyw.hu

Szponzorált linkek
Bűnbocsánatról érhtehően
https://bunbocsanat.webnode.hu/

Szeretnéd megtudni, hogyan közeledhetsz bűnös emberként Istenhez? Az egyetlen út Jézus Krisztuson keresztül vezet az Agyához, aki hajlandó megbocsájtani bűneidet. Olvasd el cikkünket a bűnbocsánatról.

Bűnbocsánatról érhtehően
Pasztorálpszichológia
http://www.skultetiszabo.hu/pasztoralpszichologia/

A pszichológia és a hit első pillantásra rendkívül messze esnek egymástól. Amennyiben a pszichológia és a teológia szakmai kapcsolatba akarnak lépni, akkor ehhez egy közvetítő tudományra van szükségük. Feladata az interdiszciplináris kommunikáció és kooperáció feltételeinek megteremtése és gondozása. Erre a feladatra vállalkozik a pasztorálpszichológia.

Pasztorálpszichológia
Jézus követése
http://www.csakhiggy.tk/

Jézus hív: "Kövess engem!" Keresztények vagyunk, akik Jézust akarjuk követni egész életünkben mindenféle vallásos tradíciók, ceremóniák, szabályzatok, vagy dogmák nélkül. Urunkat és Istenünket akarjuk tisztelni azzal, hogy egymást őszinte és tiszta szívvel szeretetben akarjuk szolgálni, s másokat is erre az életre hívjuk

Jézus követése
Az élet
http://azelet.hu

véleményem szerint szükséges, hogy a mai világban egy kicsit többet beszéljünk a lényegről. Arról a lényegről, amely lassan kimegy a divatból… Arról a lényegről, amelyről már nem igazán hallasz ténylegesen a médiában… Arról a lényegről, amelyről beszélni kell, mielőtt feledésbe merülne… Arról a lényegről, amelyért mind itt vagyunk… Mi is a lényeg? Hát az élet!

Az élet
Kereszténység vagy New Age? Szellemi útmutató
http://boszorkanykontrapap.gportal.hu

"...egy rendkívül érdekfeszítő, izgalmas történeteken keresztül megmutatkozó iránytű a hitevesztett, önmagát kereső, segítségre szoruló ember számára. Mindezek mellett értékes ismereteket sajátíthatunk el az okkultizmus és a kereszténység ez idáig titkos tanaiból két karizmatikus, lenyűgöző személyiséggel rendelkező lelki vezető által."

Kereszténység vagy New Age? Szellemi útmutató
Lélek-puzzle - spiritualitás, önismeret, horoszkóp
http://www.lelekpuzzle.hu/

Oldalunkon spiritualitás témakörébe tartozó, elsősorban önismereti írásokkal találkozhat az olvasó. Kiemelt szerepet tulajdonítunk a horoszkópoknak, angyalhoroszkópoknak és az angyalkommunikációnak, melyek nem csak a lelki fejlődést és az önismeretet támogatják, de egy boldogabb élet lehetőségét is. Spirituális könyvajánlóink és tanfolyam ajánlóink a személyiségfejlődés még teljesebb elérését szolgálják.

Lélek-puzzle - spiritualitás, önismeret, horoszkóp
Mátraverebély Szentkút Szűzanya Kegyhely
http://szentkut.hu/

A Mátraverebély Szentkút Nemzeti Kegyhely Mátraverebély település határában helyezkedik el, festői környezetben. A Szűz Máriának ajánlott kegyhely már a 13. század óta fontos zarándokhely magyar és külföldi hívők számára egyaránt, hiszen Szűz Máriától származtatott csodás gyógyulások színhelye ez a völgy, ahol a forrás mellett templomot is emeltek. Napjainkban évente körülbelül 200.000 zarándok látogatja a szentélyt, ahol a búcsújáró programok mellett étterem, szállás, rendezvényterem, kegytárgybolt is rendelkezésre áll. Az itt működő ferences szerzetesek azt szeretnék, ha ez a hely az újjászületés helye lenne, ezért modern körülmények között, békés környezetben várják az igazi lelki felfrissülésre vágyókat egész évben.

Mátraverebély Szentkút Szűzanya Kegyhely
Gyermekpszichológiai magánrendelés
http://www.gyermekpsziche.hu/

Kovács Zsuzsanna gyermekpszichológus - Magánrendelésemen óvodások, kisiskolások és serdülők szüleinek jelentkezését egyaránt várom. Néhány fontosabb problémakör, melyben szakmai segítséget nyújthatok: gyermeknevelési kérdések - szorongásos, hangulati problémák - beilleszkedési, magatartási, indulatkezelési nehézségek - lelki eredetű, testi tünetek - veszteségek feldolgozása - akaratlan, ismétlődő mozgások és hangadások - alvási, evési problémák - jelentős változás a gyermek viselkedésében Bővebb információért látogasson el honlapomra: www.gyermekpsziche.hu Elérhetőségek: 06-30-347-1603 info@gyermekpsziche.hu

Gyermekpszichológiai magánrendelés
Soroksári protestáns közösségek honlapja
http://sorref.lapunk.hu/

Egyházi (protestáns) témákkal foglalkozó honlap, ami lehetőséget kíván biztosítani az olvasóknak, hogy a szerkesztővel közösen alakítsák ki az oldalakat. Testvéri oldalnak tekinti a Parókia portálon megjelenő Soroksári Református Gyülekezet, és a Soroksár-újtelepi Református Missziói Egyházközség honlapjait, valamint a Pesterzsébeti Evangélikus Egyházközség honlapját s szívesen kapcsolódik hozzájuk linken keresztül.

Soroksári protestáns közösségek honlapja
Pünkösd - Csíksomlyói zarándoklat
http://www.bimbomelinda.hu/honlap/csiksomlyoi-zarandoklat/#more-1354

Beszélgetés Cserhátiné Kovács Edit zarándokkal, aki nyugdíjasként járta végig az utat Egerszalóktól Csíksomlyóig. A riportot Bimbó Melinda pszichológus készítette, a cikk eredetileg a Fehér Hangok egészségnevelő kiadvány 2009. 7-8. számában jelent meg.

Pünkösd - Csíksomlyói zarándoklat
Lipták Zita gyermekpszichológus magánrendelése Budapesten
http://liptakzita.hu/

Gyermekpszichológusi magánrendelésemen az alábbi problémákkal várom kicsik, nagyok szüleinek jelentkezését: magatartás-, viselkedészavarok, szobatisztasággal kapcsolatos problémák, dac, hiszti, testvérféltékenység, gyász, veszteség élmény (válás, költözés, iskolaváltás), szorongásos zavarok, önértékelési problémák, alvászavarok, táplálkozási zavarok, dadogás, tic, hangulati zavarok, testi tünetek, melyeknek az orvosi vizsgálatok nem találják okát, stb.

Lipták Zita gyermekpszichológus magánrendelése Budapesten
Dr Buda Réka - pszichiáter Budapest
http://apszichiater.hu/

Budapesti magán pszichiáterként több éve kiemelten foglalkozom depressziós, szorongásos és mániás problémák megoldásával. Amennyiben rendszeresen visszatérő zavaró álmai, gondolatai vannak, akkor szívesen látom magánrendelőmben. Hívjon a 06-20-803-9412-es telefonszámon, egyeztessünk egy Önnek megfelelő időpontot.

Dr Buda Réka - pszichiáter Budapest
Annapurna Jógastúdió Budapest
http://www.annapurnajoga.hu

Jóga kezdőknek, Gerincjóga, jóga tanfolyam teljesen kezdő felnőtteknek Szeretnél jógázni? Jó helyen jársz! A Gerincjóga rendszer a „belépő szint” a jóga világába. Ebben a stílusban, szimbiózisban van, a tradicionális jóga, és a XXI. század modern városi emberének is könnyen befogadható mozgásvilág. A Gerincjóga rendszerben, ami előtérbe kerül elsősorban a fizikai test, annak preventív karbantartása, a jóga gyakorlatok segítségével. Erre az órára bátran lehet jönni teljesen kezdő szinten is, könnyen lekövethető az összes jóga gyakorlat. Tudatosan figyelünk az óra gyakorlatainak összeállításakor, hogy teljesen átlagemberek jönnek az órára, így a gyakorlatok mozgástartománya is ehhez van igazítva.

Annapurna Jógastúdió Budapest
Végzet, szabadság és a lélek (könyv)
http://webaruhaz.edesviz.hu/vegzet-szabadsag-es-a-lelek.html

Végzet, szabadság és a lélek könyv Osho-tól , CD-vel megvásárolható az Édesvíz webáruházában. Rövid jellemzés a műről: „nem arról van szó, hogy kérdésekre keressük a választ, hanem arról, hogy a létünkre keresünk választ.” Édesvíz könyvkiadó.

Végzet, szabadság és a lélek (könyv)
A szeretet ereje a Hawai sámánok tanításai alapján
http://www.alelekillata.hu/ujdonsagok/valtsd-valora-almaidat-a-hawaii-samano ...

Tudtad, hogy a szeretet a kulcs önmagad elfogadásához? Hogyan teheted ezt meg? Kattints a linkre a részletekért

A szeretet ereje a Hawai sámánok tanításai alapján
Vígh Tibor: Jézus evangéliuma • Az ébredés
http://jezusevangeliuma.bodorweb.hu

Az elgondolkodtató könyv Istenről és rólunk, emberekről, egy újszerű nézőpontból segít választ kapni az élet makacsul vissza-visszatérő kérdéseire.

Vígh Tibor: Jézus evangéliuma • Az ébredés
Jóga órák Budapesten
http://www.muditayoga.hu/

A jóga előnye nemcsak a test és a szellem felfrissülésében, hanem a stressz oldásában is rejlik. A Muditayoga budai stúdiójában többféle irányzatot is kipróbálhatsz, mint például az astanga vinyasa, vagy a power jóga. A budai stúdióban a harmóniára és a belső nyugalom megteremtésére törekszünk, így elérve a test és lélek egyensúlyát. Lelj nyugalomra velünk! Látogasd meg weboldalunkat!

Jóga órák Budapesten
Teológiablog - hétköznapi teológia
http://www.teologiablog.hu

Istenismeretről, önismeretről közérthetően, a Biblia és az egyetemes zsinatok hitvallásainak szellemében.

Teológiablog - hétköznapi teológia
Sankalpa jóga - jógastúdió Budapest
http://www.sankalpa.hu

A Sankalpa jógastúdió Budapest számtalan mozgás és jóga típusnak ad otthont. Válasszon kedve szerint és mozogjon velünk profi, vagy kezdő szinten. Oktatóink több éves munkatapasztalata, segítőkész, türelmes személyisége biztosítja az órák kellemes hangulatát és eredményességét.

Sankalpa jóga - jógastúdió Budapest
Lélekgyógyító rajzkurzus
http://zsofiasarhidai.com

A rajzolás lélekápoló hatása segít abban, hogy az ember egészséges és harmonikus viszonyban legyen önmagával, valós énképet alakítson ki magáról, és ez a harmónia a társas kapcsolataiban is tükröződjön. Pszichológiai kísérletek bizonyítják a rajzolás, a festés és más kreatív alkotó tevékenységek lélekgyógyító hatását. Sőt! Nemcsak a lelki problémákra, hanem egyes stressz, illetve lelki trauma okozta betegségek kezelésében is bizonyított a testet regeneráló hatása is. Ha szeretnél lélekben és testben is megújulni, új lendülettel, tele életkedvvel és sorsfordító önbizalommal indítani egy új korszakot az életedben, jelentkezz az induló tanfolyamok valamelyikére!

Lélekgyógyító rajzkurzus
Magyarországi Muszlimok Egyháza
http://iszlamweb.hu/

A Magyarországi Muszlimok Egyházát 2000. szeptember 22-én alapították Magyarországon élő muszlimok azzal a céllal, hogy vallásukat, az iszlámot, a Mindenható és Egyedüli Isten - Allah - kinyilatkoztatott szava (a Korán), s az Isten küldötte, Mohamed Próféta (béke legyen vele) tanításai szerint gyakorolják. Hitünk lényege Isten egyedüliségének és Mohamed Próféta (béke legyen vele) küldetésének tanúsítása. Hiszünk Allah mindenhatóságában, angyalaiban, könyveiben és prófétáiban, akik sorát Mohamed Próféta (béke legyen vele) zárta. Hiszünk az Ítélet Napjában és a Sorsban, legyen az jó vagy rossz. Hitünk gyakorlati megmutatkozása az Istennek való teljes alávetettség önkéntes és tudatos vállalása, illetve az ennek megfelelő életvitel.

Magyarországi Muszlimok Egyháza

http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9

Ré ókori egyiptomi napisten, Egyiptom történelmének egyik legjelentősebb istene. Története során több más istennel is egybeolvadt, köztük Hórusszal, Atummal és Ámonnal. Hatásköre kiterjedt az égre, a földre és az alvilágra is, több teremtésmítoszban is fontos szerepet tölt be, és a király isteni atyjának is tekintették.

Ré
Ozirisz és Izisz
http://www.ujakropolisz.hu/node/254

Lépten-nyomon találkozunk az egyiptomi szimbolikus gondolkodás egyik meghatározó elemével, a kettősségek egymásba alakulásával és harcukkal. Egyiptomot az ellentétek földjének is nevezhetjük, ami földrajzilag, történelmileg és szimbolikusan egyaránt igaz: sivatag-termőföld, Felső-Egyiptom - Alsó-Egyiptom, fehér korona-vörös korona, Ízisz-Nephthüsz, Ozirisz-Széth. Ebben az állandóan mozgásban lévő világban az ellentétek kiegészítik egymást és egyben feloldódnak egy harmadik, mindkettőjüket egyesítő princípiumban. Így az ellentétek szükségesek az élet fennmaradásához, egymás nélkül nem létezhetnek, egymás kiegészítői, ahogy a fény és a sötétség, a Hold világos és sötét oldala, a nedvesség és a szárazság, s végül az élet és a halál.

Ozirisz és Izisz
Hajdúdorogi egyházmegye
http://www.gorogkatolikus.hu/index.html?muv=egyhaztortenet&menupont=1

A Egyházmegyét I. Ferenc József . mint Magyarország Katolikus Egyházának fõkegyura . alapította 1912. május 6-án; szent X, Piusz pápa 1912. június 8-án kanonizálta .Christifideles Graeci. kezdetû bullájával; a Magyar Országgyűlés pedig 1913. évi XXXV. sz. törvénycikkével törvénybe iktatta. Ezzel a magyar kormány vállalta az új egyházmegye intézményeinek felállítását. Az egyházmegye létrejöttének megismeréséhez szükséges . legalább vázlatosan összefoglalni a bizánci szertartású magyarság történetének legfontosabb mozzanatait.

Hajdúdorogi egyházmegye
Új Ember Magazin
http://magazin.ujember.katolikus.hu/

A magyar keresztény sajtó legnagyobb példányszámú és egyik legrégebbi orgánuma az Új Ember katolikus hetilap. A második világháború után, 1945. augusztus 9-én jelent meg első száma. Az 1956-os forradalmat követő fél évi betiltástól eltekintve folyamatosan, hétről hétre megjelenő, jelenleg 12 oldalas újság a hétmillió hívet számláló magyar katolikus egyház legfontosabb kommunikációs eszköze. Az ország 6000 templomában, 3000 egyházközségében, valamint egyéni előfizetés és hírlapárusi hálózat útján terjesztetett lap rendszeres tájékoztatást nyújt a világegyház és a helyi egyház eseményeiről, a főbb pápai megnyilatkozásokról. Tudósít a társadalom, a közélet, a kultúra keresztény szempontból fontos eseményeiről. A lapban megjelenő kommentárok, kritikák, elemzések a keresztény emberek életét érintő kérdésekkel foglalkoznak.

Új Ember Magazin
Vigilia
http://www.vigilia.hu/

A folyóiratot 1935-ben alapította a magyar neokatolikus mozgalom néhány kiemelkedő képviselője, Aradi Zsolt, Balla Borisz és Possonyi László. Céljuk az volt, hogy a kultúra és a hit találkozását, a katolikus szellemű irodalom megújulását és a magyar katolikus egyház korszerűsödését előmozdítsák. Az egyetemesség jegyében tágították és mélyítették a katolikus gondolkodást: felkutatták és felmutatták az irodalom, sőt az emberi kultúra minden igaz értékét; az Istent keresők számára pedig a misztika útjait tárták fel, a szentek példáján tájékozódva keresték a hétköznapi kereszténység lehetőségeit. Új távlatokat nyitottak a magyar irodalom horizontján is: megalkották az irodalomnak keresztény indíttatású, spirituális ihletésű szemléletét, s felmutatták az irodalom transzcendentális, Istenre nyíló értékeit.

Vigilia
Hitvallás
http://www.hitvallas.hu/

Ja­nu­ár 22., év­kö­zi 3. va­sár­nap. Múlt va­sár­nap hal­lot­tuk, hogy And­rás és Já­nos a Jé­zus­sal töl­tött nap után szé­pen ha­za­men­tek. Jé­zus nem ki­a­bált utá­nuk, ha­nem hagy­ta ér­le­lőd­ni a hi­va­tást. Pa­pok, szer­ze­te­sek majd­nem mind em­lé­kez­nek sa­ját éle­tük­ben a hi­va­tás ér­le­lő­dé­sé­re. Min­den iga­zi ér­ze­lem­nek kell ilyen csen­des, ta­lán imád­sá­gos fej­lő­dés. Jé­zus nem sür­get, és nem to­lak­szik. Tud­ja, hogy Őt kö­vet­ni egy fel­adott biz­ton­sá­got je­lent, hogy az­tán új, má­sik biz­ton­sá­got kap­jak. Az el­ső apos­to­lok ott­hon, a csa­lád és ha­lász­ha­jó csön­des­sé­gé­ben sze­ret­tek be­le ab­ba Jé­zus­ba, aki min­den­ki­nek meg­ad­ja az ér­le­lő­dé­si időt.

Hitvallás
Magyar Kurír
http://www.magyarkurir.hu/

Mindannyian valamilyen függőségben élünk. Sok esetben ugyanazokat a harcokat vívjuk meg – mondta szerkesztőségünknek Laczkó Mihály, a Váci Egyházmegye gyermekvédelemmel foglalkozó lelkésze a szenvedélybetegségről folytatott beszélgetésben.

Magyar Kurír
Oázis újság
http://csaladok.schoenstatt.hu/Oazis.html

A nemzetközi apostoli Schönstatt mozgalom egy megújulási mozgalom a katolikus egyházon belül, amelyet 1914-ben alapított P. Kentenich József és fiúközössége Németországban, a Rajna menti Vallendar város Schönstatt nevű kollégiumában. Kentenich atya palottinus szerzetes és a schönstatti diákotthon spirituálisa - lelki vezetője - volt. Alapításuk célja önnevelésük művének felgyorsítása és az új korszak számára egy új keresztény embertípus és közösség kinevelése.

Oázis újság
A Szív
http://www.asziv.hu/

A Szív lelkiségi és kulturális folyóirat az egyik legrégebbi folyamatosan megjelenő magyar nyelvű sajtótermék. 1915-ben alapították. A lap tulajdonosa hivatalos nevén a Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya, közhasználatban a jezsuita rend, a katolikus egyház legnépesebb szerzetesrendje.

A Szív
Távlatok
http://www.tavlatok.hu/

A TÁVLATOK, a jezsuiták negyedéves világnézeti, lelkiségi és kulturális folyóiratának nyomtatott változata a 2010-es évben megszűnt, de itt, a honlapunkon – módosított profillal – folytatja működését.

Távlatok
Reformátusok lapja
http://www.reflap.hu/index.php/portal/main/PHPSESSID/3f1e61c16248d557c18b9e0 ...

Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és nagy parancsolat. A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat.” (Mt 22,37–39.) Egyszer egy lelkész, amikor felolvasta ezt a jól ismert bibliai részt, mindenki megdöbbenésére azt mondta, most újraolvassa úgy, hogy egy betűt megváltoztat, és így is szeretne róla beszélni. Keresd az Urat, a te Istenedet, és keresd felebarátodat.

Reformátusok lapja
Igehirdetések, tanítások
http://igehirdetes.5mp.eu/web.php?a=igehirdetes

Ezen az oldalon szombati istentiszteleteinken elhangzott igehirdetéseket, tanításokat, drosékat olvashatszt. A Messiásban (Krisztusban) hívő zsidókként a zsidóság rendje szerint haladunk a Tóra olvasásban.

Igehirdetések, tanítások
Messiáshívő
http://messianicsongs.5mp.eu/web.php?a=messianicsongs

E honlapon messiáshívő énekeket, dicsőítéseket tölthetsz le és hallgathatsz. Valamint a zsidó ének zene és tánc témakörében olvashatsz tanítást, illetve a dicsőítésről, annak lényegéről is találsz írást. Ne csodálkozz azonban azon, hogy nemcsak olyan énekeket találsz itt, melyek Jeshua HaMassiah-ról szólnak!

Messiáshívő
Kegyelem Metodista Gyülekezet
http://kegyelem.metodista.hu/

NAPI IGE Akik hitvány bálványokhoz ragaszkodnak, azok elhagyják jótevőjüket. (Jón 2,9) Minden rossznak gyökere a pénz szerelme, amely után sóvárogva egyesek eltévelyedtek a hittől, és sok fájdalmat okoztak önmaguknak. (1Tim 6,10)

Kegyelem Metodista Gyülekezet
Bolgár Ortodox Egyház
http://www.bolgarok.hu/?id=17

Bolgár templom Európa szívében A XIX. században megindult nagyarányú bolgár betelepülés egyik jelentős központjává vált Budapest, különösen a főváros déli határán jelentő Ferencváros, Itt kezdte meg működését 1914-ben a Magyarországi Bolgárok Egyesülete, 1916-ban a Lónyay utcában alakult meg a bolgár egyházközség. Szintén a kerületben nyitotta meg kapuit az első bolgár iskola 1918-ban, valamint itt szentelték fel az első ortodox kápolnát is.

Bolgár Ortodox Egyház
Biblia Szövetség
http://www.bibliaszov.hu/

A Biblia Szövetség 1989. május 1-jén, a politikai enyhülés biztosí­totta új jogszabályi keretek között megalakí­tott non profit, keresztyén társadalmi szervezet. Alapszabályunkban megfogalmazott cél a bibliai evangélium (örömhí­r) és a keresztyén etikai normák képviselete a társadalomban, amit elsősorban sok száz tagunk aktí­v közreműködésével gyakorolunk. Tagságunk nagyrészt a magyarországi protestáns felekezetek valamelyikéhez tartozik, de számos személy csatlakozott a szomszédos, magyarok lakta területekről, valamint távoli, tengeren túli országokból is. Ők, belépésükkel is ennek a jézusi, missziói parancsnak kí­vántak engedelmeskedni: tegyetek taní­tványokká minden népeket.

Biblia Szövetség
Akia Egyház
http://hu.wikipedia.org/wiki/Akia_Egyh%C3%A1z

Az Akia Egyház fő feladatának a földlakók rendbentartását és bolygónk egészégesebbé tételét vallja. Célkitűzése a számításuk szerint 2003. február 23-a óta elkezdődött "Új Kor" kikényszerítette feladatok ellátása: tanfolyamok tartása azzal a céllal, hogy a tanfolyamokon résztvevők megismerjék az Új Kor hozta változásokat, azok hatásait és az öngyógyítás fortélyait, s ezek segítségével a földünkön élő organikus energiák – köztük az ember – lelki – testi karbantartását, életvitelének javítását elvégezhessék. Az Egyház élén a vezérmagos áll. Az ő munkáját segíti a két alvezérmagos. Az egyház pénzügyeit a 3 tagból álló számvizsgáló bizottság végzi.

Akia Egyház
Brahma Kumaris
http://www.bkwsu.org/index_html-hu?set_language=hu

A Brahma Kumaris Szellemi Egyetemen folyó oktatás alappillére a hit minden ember eredendő jóságában. A meditáció gyakorlati módszerét tanítjuk, ami segít feltárni és használni belső erőinket és értékeinket. Közösségünk úgy működik az egész világon, mint egy nagy család. Fő célunk a szellemi fejlődésünk, és személyes változásunk. Hiszünk abban, hogy ez lényeges egy békés és igazságos világ megteremtéséhez. Felismerve a globális változások kihívásait, szellemi megértéssel és egységes irányelveken alapuló tevékenységgel törekszünk egy jobb és békésebb világ eléréséhez.

Brahma Kumaris
Békevár Baptista Gyülekezet, Kaposvár
http://www.bekevar.hu/

A kaposvári Békevár Baptista Gyülekezet azért van, hogy terjessze Isten szeretetét. Gyülekezetünk célja: Jézus Krisztus szeretetében élni, szeretetét továbbadni!

Békevár Baptista Gyülekezet, Kaposvár
Hirdetések
Oldal leírása
vallas-lelek.wyw.hu: Vallás, lélek katalógus: Vallási irányzatokkal kapcsolatos hasznos linkek egy helyen. Vallás témakörű válogatott, kézzel szerkesztett tematikus gyűjtemény.
Gyűjteményünkben 427 válogatott vallás, lélek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 427 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32370