Vallás > Vallási felekezetek > Vallás, lélek - wyw.hu

Tartalom: Hit gyülekezet
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vallás > Vallási felekezetek > 6 weboldal. Kategória leírása: Vallási felekezetek.
Szponzorált linkek
Brahma Kumaris
http://www.bkwsu.org/index_html-hu?set_language=hu

A Brahma Kumaris Szellemi Egyetemen folyó oktatás alappillére a hit minden ember eredendő jóságában. A meditáció gyakorlati módszerét tanítjuk, ami segít feltárni és használni belső erőinket és értékeinket. Közösségünk úgy működik az egész világon, mint egy nagy család. Fő célunk a szellemi fejlődésünk, és személyes változásunk. Hiszünk abban, hogy ez lényeges egy békés és igazságos világ megteremtéséhez. Felismerve a globális változások kihívásait, szellemi megértéssel és egységes irányelveken alapuló tevékenységgel törekszünk egy jobb és békésebb világ eléréséhez.

Brahma Kumaris
Bolgár Ortodox Egyház
http://www.bolgarok.hu/?id=17

Bolgár templom Európa szívében A XIX. században megindult nagyarányú bolgár betelepülés egyik jelentős központjává vált Budapest, különösen a főváros déli határán jelentő Ferencváros, Itt kezdte meg működését 1914-ben a Magyarországi Bolgárok Egyesülete, 1916-ban a Lónyay utcában alakult meg a bolgár egyházközség. Szintén a kerületben nyitotta meg kapuit az első bolgár iskola 1918-ban, valamint itt szentelték fel az első ortodox kápolnát is.

Bolgár Ortodox Egyház
Akia Egyház
http://hu.wikipedia.org/wiki/Akia_Egyh%C3%A1z

Az Akia Egyház fő feladatának a földlakók rendbentartását és bolygónk egészégesebbé tételét vallja. Célkitűzése a számításuk szerint 2003. február 23-a óta elkezdődött "Új Kor" kikényszerítette feladatok ellátása: tanfolyamok tartása azzal a céllal, hogy a tanfolyamokon résztvevők megismerjék az Új Kor hozta változásokat, azok hatásait és az öngyógyítás fortélyait, s ezek segítségével a földünkön élő organikus energiák – köztük az ember – lelki – testi karbantartását, életvitelének javítását elvégezhessék. Az Egyház élén a vezérmagos áll. Az ő munkáját segíti a két alvezérmagos. Az egyház pénzügyeit a 3 tagból álló számvizsgáló bizottság végzi.

Akia Egyház
Kegyelem Metodista Gyülekezet
http://kegyelem.metodista.hu/

NAPI IGE Akik hitvány bálványokhoz ragaszkodnak, azok elhagyják jótevőjüket. (Jón 2,9) Minden rossznak gyökere a pénz szerelme, amely után sóvárogva egyesek eltévelyedtek a hittől, és sok fájdalmat okoztak önmaguknak. (1Tim 6,10)

Kegyelem Metodista Gyülekezet
Késői Eső Gyülekezet
http://www.mkegy.hu

A Magyarországi Késői Eső Gyülekezet hivatalos honlapja. Keresztény egyház bibliai alapokon.

Késői Eső Gyülekezet
Biblia Szövetség
http://www.bibliaszov.hu/

A Biblia Szövetség 1989. május 1-jén, a politikai enyhülés biztosí­totta új jogszabályi keretek között megalakí­tott non profit, keresztyén társadalmi szervezet. Alapszabályunkban megfogalmazott cél a bibliai evangélium (örömhí­r) és a keresztyén etikai normák képviselete a társadalomban, amit elsősorban sok száz tagunk aktí­v közreműködésével gyakorolunk. Tagságunk nagyrészt a magyarországi protestáns felekezetek valamelyikéhez tartozik, de számos személy csatlakozott a szomszédos, magyarok lakta területekről, valamint távoli, tengeren túli országokból is. Ők, belépésükkel is ennek a jézusi, missziói parancsnak kí­vántak engedelmeskedni: tegyetek taní­tványokká minden népeket.

Biblia Szövetség
Hirdetések
Oldal leírása
vallas-lelek.wyw.hu: Vallás, lélek katalógus: Vallási irányzatokkal kapcsolatos hasznos linkek egy helyen. Vallás témakörű válogatott, kézzel szerkesztett tematikus gyűjtemény.
Gyűjteményünkben 427 válogatott vallás, lélek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 427 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32370