Vallás > Vallás, lélek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vallás > 17 weboldal. Kategória leírása: Minden ami vallás.
Szponzorált linkek
Boldog Özséb Egyház.
http://www.boldogozseb.hu/

A Boldog Özséb Plébánia honlapja.

Boldog Özséb Egyház.
Debreceni Szabadkeresztények.
http://www.szabkerdebrecen.hu/

Debreceni Szabadkeresztyén Gyülekezet.Főoldal · Ajánlj minket! · Hírek archívuma · Hírküldés · Kapcsolat · Képtár · Keresés · Letöltések · Linkek · Manna könyvesbolt · Naplók · Rovatok 

Debreceni Szabadkeresztények.
Ébredés portál.
http://ebredes.hu/

Az Ébredés Portál felekezetközi honlap, egyetlen felekezet sem áll a hátterében, célja, hogy Isten gyermekei felekezeti határok nélkül tudjanak egymással testvéri módon beszélgetni, közösségben lenni, egymás hite által épülni.

Ébredés portál.
Léleképítő idézetek a Bibliából"
http://bibliaidezetek.try.hu/

Lelki gondok, problémák gyötörnek? Szeretetre, nyugalomra, békére vágysz? Kevés benned a hit, az erő?

Léleképítő idézetek a Bibliából"
Szcientológia videógaléria
http://www.szcientologia.org.hu/

Ez a 20.században feltűnt, egyetlen jelentős új vallás. Hihetelen sebességgel növekszik. Az emberek az élet minden területén, minden nap használják. Követői több millióan vannak. Mi a Szcientológia? Fedezd fel Te is!

Szcientológia videógaléria
Isten gyülekezetei
http://www.churchofgod.hu

Isten gyülekezetei az Isten akaratából, Isten eleve elrendelése és terve szerint azok, akiket elhívott az Ő Fia királyságába, akikhez eljutott az örömhír, hogy Krisztus Jézusban van az örök élet és e-gonosz korszakból a megmenekülés az Isten igazságos ítéletéből, amely a törvényszegések következtében érik az emberiséget. Isten gyülekezetei nem tartoznak egyetlen földi vezetésű szervezethez sem, hanem egyetlen főséget, Krisztusét fogadják el, egyedül Krisztusnak engedelmes. Megtartják Isten megszentelő munkája következtében az Isten parancsolatait, törvényzetét, rendeleteit, a szövetség feltételeit, amelyek magába foglalják a törvény betöltését, kivéve fizikai templomi rendszert, és áldozatokat és az Isten kárhoztató ítéleteire vonatkozó parancsolatokat. Isten gyülekezetei városonként, házanként vannak szétszórattatásban a nemzetek között és megtartják Isten parancsolatait és Jézus Krisztus hitét. Egyetlen Istent imádnak, Jézus Krisztus Istenét és Atyját, az egyedül igaz Istent.

Isten gyülekezetei
A Szent Grál útja!
http://www.szent-gral.hu

A Grál-Mitosz az emberi tudat legmélyebb rétegeit érinti, és sajátos módon rezgésbe hozza a léleklény magját. Mikor a Grálról van szó, előjön az ősemlékezés, és elnyomhatatlan fájdalmas vágyakozás nyugtalanítja az embert - a bukott, Istentől eltávolodott lélek vágyakozása a megváltás után.

A Szent Grál útja!
Keresztény Magyarország Portál
http://www.keresztenymagyarorszag.hu

Keresztény vallások összefoglaló oldala! Hírek, események, galéria, fórum, teológus válaszol lehetőség, templomkereső, képeslapküldő, gyermekeknek rovat, és még sok-sok hasznos funkció, információ!

Keresztény Magyarország Portál
A Metafizikai hagyomány.
http://www.tradicio.org/traditio.htm

Gondolatok a Metafizikai hagyományról.

A Metafizikai hagyomány.
Az Üdvhadsereg Szabadegyház.
http://web.axelero.hu/hadoszt2/index2.htm

Az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország hivatalos oldala.

Az Üdvhadsereg Szabadegyház.
Religion quotes
http://www.citatum.org/category/Religion

Angol nyelvű idézetek a vallásról. Az idézeteket lehetőség van kategória, szerző, forrás vagy akár a szerző foglalkozása, nemzetisége, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel szemben itt teret kapnak a magyar nyelvű alkotók hivatalos angol fordításaiból származó idézetek is. Regisztráció után lehetőség van a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is.

Religion quotes
Felekezetközi keresztény hírportál
http://misszio.org

Felekezetközi Keresztény Hírportál, hírmisszió,programajánló, gyülekezet, bizonyságok,próféciák,videók,hírek.

Felekezetközi keresztény hírportál
Soroksári protestáns közösségek honlapja
http://sorref.lapunk.hu/

Egyházi (protestáns) témákkal foglalkozó honlap, ami lehetőséget kíván biztosítani az olvasóknak, hogy a szerkesztővel közösen alakítsák ki az oldalakat. Testvéri oldalnak tekinti a Parókia portálon megjelenő Soroksári Református Gyülekezet, és a Soroksár-újtelepi Református Missziói Egyházközség honlapjait, valamint a Pesterzsébeti Evangélikus Egyházközség honlapját s szívesen kapcsolódik hozzájuk linken keresztül.

Soroksári protestáns közösségek honlapja
Tiszta Lelkű Emberek egyháza.
http://gportal.hu/gindex.php?prt=20347

Hitvallásunk:Élj szeretetben és békében,s megtalálod Istent.Isten benned van és a körülötted lévő világban.Nem a kőből és a fából épült építményekben.

Tiszta Lelkű Emberek egyháza.
krisztusvaras.hu
http://krisztusvaras.hu/

Az az ember szereti az Istent, aki igyekszik megismerni őt, aki bízik benne, és igyekszik ő maga is tökéletebbé válni, s nem az, aki félelemből, vagy szükségből vágyik rá, de nem cselekszi az ő tanítását.

krisztusvaras.hu
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
vallas-lelek.wyw.hu: Vallás, lélek katalógus: Vallási irányzatokkal kapcsolatos hasznos linkek egy helyen. Vallás témakörű válogatott, kézzel szerkesztett tematikus gyűjtemény.
Gyűjteményünkben 427 válogatott vallás, lélek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 427 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32370