Angyalok > 2. oldal > Vallás, lélek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Angyalok > 2. oldal > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
ZetaTalk: Angyalok
http://www.zetatalk3.com/hungary/m31.htm

Sok összezavartság volt az angyalokkal kapcsolatban, akiket rendszeresen mutatnak be a keresztény vallásban, lengő fehér ruhát viselve, szárnyakkal és glóriával. Nincs ilyen élőlény, vagy legalábbis olyan élőlény, amely így nézne ki, bár vannak entitások, akik az angyaloknak tulajdonított módokon tevékenykednek. Ez a mítosz a korai keresztény korszakban keletkezett, válaszul az emberekre, akiket koruk hagyományos viseletében láttak lebegni. A palástok, a szélben lobogva, szárnyaknak látszottak. A napfény, visszaverődve a zsíros hajukról, melyet azokban az időkben soha nem mostak meg igazán, glóriának tűnt. Angyalok.

ZetaTalk: Angyalok
Lélek-puzzle - spiritualitás, önismeret, horoszkóp
http://www.lelekpuzzle.hu/

Oldalunkon spiritualitás témakörébe tartozó, elsősorban önismereti írásokkal találkozhat az olvasó. Kiemelt szerepet tulajdonítunk a horoszkópoknak, angyalhoroszkópoknak és az angyalkommunikációnak, melyek nem csak a lelki fejlődést és az önismeretet támogatják, de egy boldogabb élet lehetőségét is. Spirituális könyvajánlóink és tanfolyam ajánlóink a személyiségfejlődés még teljesebb elérését szolgálják.

Lélek-puzzle - spiritualitás, önismeret, horoszkóp
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
vallas-lelek.wyw.hu: Vallás, lélek katalógus: Vallási irányzatokkal kapcsolatos hasznos linkek egy helyen. Vallás témakörű válogatott, kézzel szerkesztett tematikus gyűjtemény.
Gyűjteményünkben 427 válogatott vallás, lélek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 427 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32369