Alapítványok > Vallás, lélek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Alapítványok > 7 weboldal. Kategória leírása: Alapítványok linkgyűjteménye.
Szponzorált linkek
Magyar Bibliatársulat
http://www.bibliatarsulat.hu/

A mai formájában és a jelenlegi szervezeti keretek között 1991 óta működik a Magyar Bibliatársulat, de "eszmei örökségünk" 1832-ig vezethető vissza, amikor is a Brit és Külföldi Bibliatársulat átvette a magyar nyelvű Bibliával kapcsolatos szöveggondozási, kiadási és terjesztési feladatokat.

Magyar Bibliatársulat
Adra
http://www.adra.hu/new/

Az angol mozaikszó magyar jelentése: Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány. A nemzetközi szervezet jelenlegi formájában 1983 óta működik. A szervezet több mint 125 országban végez gazdaságfejlesztő programokat, egészségmegőrző és oktatási tevékenységeket. Mindezek mellett katasztrófahelyzetekben, háborúban is gyors segítséget nyújt.

Adra
Fiatalok Krisztusért Alapítvány
http://www.yfc.hu/

A misszió támogatása az imádság és az adakozás által Isten országa építésének egy különösen áldott és nélkülözhetetlen módja. Mi az időnket, erőnket, munkánkat adjuk ebbe a közös munkába - mások az imáikat és a pénzüket. Csak együtt tudjuk a ránk bízott küldetést betölteni - ezért munkánk minden eredménye egyben a ti támogatásotok gyümölcse is.

Fiatalok Krisztusért Alapítvány
Bocs Alapítvány
http://bocs.hu/bocsalap.htm

A BOCS Alapítvány, noha csak 1994-ben jegyezték be, 1975 óta folyó békemozgalmi és környezetvédelmi munkának ad keretet.

Bocs Alapítvány
Hajlékmisszió
http://www.hajlekmisszio.hu/

A Hajlék Misszió Közhasznú Alapítvány keresztény alapokon működő, felekezetektől független, karitatív civil szervezet. Munkatársaink, szolgálattevőink önkéntesek, az alapítvány forrásai elsősorban adományok, felajánlások.

Hajlékmisszió
Siloám
http://www.siloam-alapitvany.hu/

1990-ben többnemzetiségű (finn, francia és amerikai) misszionáriusok egy csoportja érkezett Magyarországra azzal a céllal, hogy a rendszerváltás után, a frissen szavatolt vallásszabadságban megossza Jézus Krisztus evangéliumát az emberekkel

Siloám
Biblia Centrum
http://www.bibliacentrum.org/10/

A Biblia Centrum mint közhasznú alapítvány a keresztyén értékrend közvetítésére törekszik. Ezt elsősorban oktatási és szabadidős rendezvények keretében igyeszik elérni. Rendezvényeink nyitottak, jelentkezését szeretettel várjuk!

Biblia Centrum
Hirdetések
Oldal leírása
vallas-lelek.wyw.hu: Vallás, lélek katalógus: Vallási irányzatokkal kapcsolatos hasznos linkek egy helyen. Vallás témakörű válogatott, kézzel szerkesztett tematikus gyűjtemény.
Gyűjteményünkben 427 válogatott vallás, lélek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 427 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 32370